Citiraj:
Autor RascaL
Veoma korisna informacija s obzirom da mi je tablet na popravku već 41 dan (od mogućih 45). To je već drugi put da sam ga vraćao, s tim da su naglasili da se jamstveni rok NE produžuje. Na stranu činjenica da je veoma stručno osoblje u "servisu" odradilo kurčev posao = reflashali firmware i odvalili screen protector bez ikakvog razloga dok je zapisnik o kvaru jasno isticao da je problem u bateriji...
|
Kolega s posla u Elipsu kupio Prestigio tablet u 7. mjesecu lani. 3. puta ga nosi na popravak i na kraju vele otišla matična i nude mu zamjenski. Pokazuje mi specse. Ista dijagonala ali duplo slabiji. 512 MB RAMa umjesto 1GB i 4GB unutarnje umjesto 8GB.
I skoro prihvatio. I pokažem mu u čemu je fora i da ga ne uzima jer je to osjetno slabiji uređaj. U Elipsu mu vele kako nemaju više taj model i da mu samo taj mogu ponuditi. Da ako hoće, neka pričeka max mjesec dana pa će mu naručiti isti takav. Nakon 3 tjedna zove prodavaonicu. Šutaju ga sa telefona na telefon, iz trgovine u servis, iz servisa u sjedište trgovine u ZG da bi se opet vratio u poslovnicu. Digne glas, pripreti prijavom, pročita dio zakona i - "gospodine, dođite po novce ili po nešto što hoćete iz asortimana za te novce". Dobio pare, otišao u drugi dućan i kupio Samsungov tablet.