View Single Post
Staro 17.09.2005., 14:21   #9
mighty
Premium
Moj komp

mighty's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
mislim da smo napokon skupili ekipu dostojnu našeg DREAM TEAM iz '90, naravno ak sve bude šljakalo kak treba. IMO možemo pobjedit bilo koje ekipu na ovom turniru, ak budemo igrali kak spada(a to znači da Vujo sad mora dokazat da je najbolji europski centar, da se giriček ne smije previše bahato ponašat-tu mislim na njegove izjave kako je on najbolji europski šuter,da planinić treba pokazat šta je naučio u ove 2 godine od Kidda-osobno mislim da je strašno mnogo napredovao,Kasun je relativna nepoznanica za sve nas ali u ovo malo utakmica šta smo gledali čovjek rastura i nema respekta prema nikom, ukić i tomas trebaju dokazat svoju kvalitetu i opravdat ovog ljeta potpisane milijunske ugovore, ostali su po meni više manje pomoćno osoblje,ali naravno da će biti odlično ako neko iskoči i pokaže kvalitetu više)Nadam se da nam se na ovom prvenstu neće više događat onakve stvari kao protiv bugara jer tako nećemo stići nigdje,a pogotovo ne na SP u Japanu. Mislim da je vrijeme da napokon uzmemo to zlato a onda će vjerujem biti
mighty je offline   Reply With Quote