View Single Post
Staro 12.04.2015., 00:03   #3800
von Schultz
Premium

Datum registracije: Sep 2007
Zna li netko odgovor na ovo? Iz korisničke službe su rekli da bi svi normalni UTP kablovi trebali raditi, da ovaj njihov nije nešto poseban.

Isto tako, javlja mi se problem da mi masa kanala nakon paljenja receivera ne radi... samo osnovni tipa HRT 1, itd. Tada ga moram skroz isključiti i onda proradi. Imam Albis 9300.

Citiraj:
Autor von Schultz Pregled postova
Pitanje - budući da su mi stavili žuti kabel (koji jest kul) za povezivanje rutera i receivera i bijeli antenski, kupio sam sve crne - antenske moram krimplati, a crni utp sam kupio gotov (dva metra).

Planiram to fino složiti i roknuti vezice, ALI - mrežni UTP kabel ne radi kad spojim ruter i receiver - probao sam još neke kablove i niti jedan ne radi osim tog njihovog. Usporedio sam kako su žice spojene na kontektore i ovako na prvu mi djeluje da svi imaju istu šemu.

Zna li itko u čemu bi mogao biti problem? Znači dok nemam spojeni mrežni kabel tv kanali nemaju informacija, ne radi vodič, itd.

Ako sam dobro vidio, mislim da je posrijedi ova standardna šema - i na njihovim i na svim mojim kablovima (VALJDA?) -

von Schultz je offline   Reply With Quote