View Single Post
Staro 11.04.2015., 17:25   #59
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
A čuj, nekim ljudima baš i nije lagano mjenjati posao, sredinu i državu samo tak.

Pogotovo ako si povezan sa svojim krajem, imaš obitelj ili sl.
Ako ne znaš jezik, ili ga ne znaš dovoljno dobro da vodiš "normalan" život, isto baš nije najugodnije.

Neki ljudi i jednostavno očekuju da u inostranstvu teče med i mlijeko, pa onda razočaranje kad odu van i shvate da moraju raditi k'o i u Hrvatistanu
Tako je. Ja osobno imam gdje otići ali iz obiteljskih razloga nema ni teoretske šanse, makar ovdje zadnjih par g doslovno jedem g što se tiče preživljavanja i plaće
Što se tiče posla vani, yes, ekipa misli da je vani svima sve extra, a nije baš tako, npr., bratić mi je rođen u njemačkoj i radio je godinama 3 posla (8icu u trg inf. komponentama i igrama, plus dostave za 2 firme do 22-23 navečer, SVAKI DAN), drugi je bauštelac, išto rođeni 'švabo', pa ne moram pričat kak je obojici 'med i mlijeko'.... Ima tu i svijetlih primjera koliko hoćeš, ali naravno da ima i ljudi koji crnče danonoćno da bi stekli nešto...