View Single Post
Staro 11.04.2015., 15:33   #3177
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Smijesno zasto? Pa prakticki se vec dugo setaju kroz najjace premierligase. Barca se poigrala sa prvakom te lige, di ovi doslovno nisu imali ni 1% sanse za prolazak. I to dvije sezone za redom. Chelsea koji ce 99,99% biti sljedeci prvak PL-a ispada od PSG-a, i to na domacem terenu gdje su 90min imali igraca vise, a PSG igra i stvara prilike.

Ukratko, moze ti neka liga biti najdraza i najzanimljivija, ali PL definitivno nije najbolja liga. I to vec duze vremena. Ja osobno najvise pratim i gledam bundesligu, bas zato sto mi je najdraza i najzanimljivija (tona atraktivnih golova npr.), ali nikad nisam tvrdio da je najbolja, jer realno - nije.

Primera prakticki vlada europom vec par godina. S druge strane, premier ne moze ni prismrditi po rezultatima. U medjusobnim sudarima uglavnom englezi ispadaju. Pod uglavnom, to je valjda u 90% situacija. Jedino gdje se fanovi PL-a love su te smijesne ekipice koje su pri dnu. I tu tvrde da je PL jaca, iako konkretnog dokaza a ni cinjenice za to nemaju. Niti mogu imati, jer medjusobno ne igraju. A mislim da bi ih spanjolci i tu ubili, jer onaj 'stil' (namjerno pod navodnike) nogometa gdje nabijes loptu 50m na napadaca i nadas se najboljem i nije bas pametan.

Uostalom, mozemo razglabati ovako 3 godine, no jedini sto vrijedi su brojke na papiru. A one jasno pokazuju iz koje lige dolaze najjaci klubovi unazad par godina. Sve ostalo su bezvezna naklapanja
Mileni je offline