View Single Post
Staro 17.09.2005., 11:52   #330
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
da se nadovežem:
1. prije mjesec dana, kupio ja samsung e330....reko ajde, netreba mi niš na mobitelu glavno da mogu nazvat inapisat koju poruku...kad ono on odjednom u toku razgovora, pisanja poruke, bilo kakve aktivne radnje počne sam od sebe stiskat zelenu slušalicu...ja pizdim već, prekida mi razgovore, šalje poruke...odnesem ga ja na servis u europatrade (imam garanciju) i lik mi kaže sljedeći tjedan.... pa pitam ga ja, pa dobro, jel imate neki zamjenski mob, meni treba?? on: ne, možete doć za 3-4 dana možda bude ako ga rezervirate...ja pizdim već, autom do tamo mi treba 40min a on da dođem opet...ništa, reko ja smislit ću nešto i ostavim mob...zovem ih ja za 10 dana, je li mob gotov?? NIJE! ja: pa kako nije, rekli ste mi sljedeći tjedan, 10 dana već prošlo, nema moba, a meni treba...lik opet kaže, nije gotov, sljedeći tjedan će bit!! i ja popizdio već i stero ga u k.... prek telefona i poklopio....a da ne napominjem da sam servis pokušavao dobit cijeli dan i uvijek im se javlja je..... sekretarica...ko zna koliko sam spisko računa, dok se debili nisu javili!!!

onda 2:

prije par dana, skupio ja neke pare, sav sretan idem si ubost još 512 rama u ve-mil (zato jer sam i prije kupio prvi stick kod njih)!! dođem doma, sav sretan ubacim u komp rame (radi se o A-Dati) giga rama, sve super, kad pogledam ja u cpu-z radu mi rami na 333mhz!!! ja ono, wtf?!?! probao sve moguće biose za matičnu, sve postavke, slotove mijenjao stickove..sve!! posudio od frenda kingmaxa 433 2x512, radi sve super!!! ja sutradan nosim u ve-mil oba dva sticka...prvo su me išetali gore-dolje..servis-prodaja...tamo-vamo, pa da čekam nekog debila koji je sad na sastnaku...bla...bla, sat i pol ja sam tamo bio, natezao sei govorio im da sam se probao, nek mi daju drugi ram!!! i onda taj debil iz prodaje (ALA NEKI GLAVNI) prizna da se u on to ne kuži, te da mi može samo zamjenit ovaj noviji stick za nešto drugo!!! i onda sam uzeo kingmaxa i otišao i ve-ce mil me više neće vidjet!!!

3.

opet ve-ce-mil!

kupio ja sony memory stick za tetin fotić, 128mb....(još prije ljeta, jer smo se trebali naći na ljetovanju) i ubacim ja na ljeto stick u sony dsc s40...kad ono MEMORY STICK ERROR! ja pizdim, probam sve ne radi....nosim ja njima u ve-mil u dubrovnik, da mi zamijene, a oni kažu: pa prvo moramo dobit neki nalog iz zagreba...zovem ih ja slejdeći tjedan, dobili smo papire, ta cijela serija je u k... dođite pred kraj tjedna kod nas, tad nam stiže pošiljka...ja debil dođem, bez da ih nazovem, kažu: ne, još nije stigla pošiljka, dođite sljedeći tjedan...zovem ih ja sljedeći tjedan, ne, još nije došlo...ma reko ja zajebi, kad dođem u zg onda ću ja to zamijenit...dođem ja brzo u zg (zbog faksa nažalost).... i ovdje tek dođu problemi!!! odnesem im ja, ja njih zovem (ne oni mene, kako su rekli) i kažeu da je neispravan i da se stickovi od 128mb više ne proizvode, da mi mogu dat zamijenski...ja reko ispuši i ti i zamjenski, daj mi novce nazad, kupit ću negdje gdje valja!! i od tad (jedno 2-3 tjedna) zovem ih ja, bio par puta kod njih...nemogu mi dat novce, papiri se rade....sad mi je već stvarno dopizdilo i sterat ću ih u 3. p m. i uzet novce i ve-ce-mil me neće u životu više vidjet!!!

4. hg-spot..
da ne duljim, frend je prije godinu dana ubo a64 (on je napisao konfu, a oni ga slagali) i sve super..lcd, ovo ono...i 12000kn ga platio..sve bi bilo dobro, da nema naljepnica od garancije koliko ja mjesečnih markica za pokaze u 3 godine skupim.....valjda su mu mijenjali cijeli komp, grafičku, tv karticu, matičnu, rame...sve od reda....mislim to je strašno!!!!

uza sve ove kritike...moram pohvalit LINKSOVCE!!! svaka im čast, uslužni, ljubazni, na nivou im je znanje, cijene ok i odsad sve tamo kupujem!!!

i NITEL je isto dobar!!

ali znajte, hg-šrot, ve-ce-mulj i sl...neće me više vidjet...

p.s. nadam se da se neće pokvarit ni ovo što je ostalo od dobrih dućana!!
nicko je offline   Reply With Quote