Citiraj:
Autor Old Iggy
Prvo, alternative VOIP-u nema kod nijednog drugog providera, jednostavno dosadašnja telefonija odlazi u povijest.
Što se dodatnih uređaja tiče, to će biti davano samo rijetkim korisnicima sa specijalnim zahtjevima.
Niti jedan ISP ne može rješavati probleme razvoda kod ljudi doma - neka se prilagode ili plate.
|
Alternative VOIP-u ima, inače ne bi imao telefon do prelaska da nema. Svjestan sam toga da drugi provideri imaju samo VOIP i to nije problem, problem je kad ti plaćaš tu uslugu skuplje od drugih providera i nakon prelaska na "bolju i kvalitetniju" gubiš tu uslugu koju plaćaš ili gubiš novac ako se prilagođavaš njima.
Neću spominjati kako to ni nije njihovo pravo, sve nakon DP je moja odgovornost tj. kako ću ja biti spojen na njihovu infrastrukturu, a oni ulaze u kuće stranke i skidaju splittere što ni nemaju pravo.
Svega toga ne bi bilo da T-com nije prodan kako je prodan, a inače zanimljiv paradoks je da se drugi provideri bune kako je T-com prejeftin pa oni onda nemaju "mjesta" gdje zaraditi.
Ugl. to je jedna duga i tužna priča, ali i naša svakodnevica.