View Single Post
Staro 10.04.2015., 09:04   #6
cdanijel
Guest

Baci pogled na Lenovo Z7080. Postoji s FHD rezolucijom; za msata nisam siguran postoji li niti nisam siguran je li optika promjenjiva. Kako bilo, ako ti je bitna brzina imaš model s SSHD opcijom pa imaš i dovoljnu brzinu.
Uzmi u obzir da ti takvo računalo nije baš osobito prenosivo (i nemoj se samozavaravati argumentima "to mi je samo za do auta" i sličnima jer neće biti tako).
Što se tiče FHD rezolucije na 15.6 ekranu ona nije presitna (to iskustveno, imam računala obje veličine na kojima radim na dnevnoj bazi) nego je sasvim komotna i daje dovoljno prostora za normalan rad; jedino što svakako izbjegavam je nošenje 17" notebooka okolo. Jednostavno - ne.
Relativno nedavno dvoje suradnika kupili su 17" Lenovo računala (serija G). Jedan je svoj prodao jer mu je dojadilo nošenje tog hardvera sa sobom, dok ona uredno na njemu radi, ali mislim da ga niti jednom nije nosila van kuće.
Uzmi torbu/ruksak koji koristiš, pođi s time u dućan gdje imaš namjeru kupiti pa probaj i sam donesi odluku o tome.

Danijel
  Reply With Quote