Kakav framedrop i neispeglanost?!? Kakvu ste vi verziju igre igrali?? Legit ili onu "drugu" vrstu?? U dva prelaska HR-a jest bilo trzanja u toj i toj situaciji ali mogao bih nabrojati 5 naslova bez razmišljanja koji su bili daleko lošije optimizirani a kojima se nije u ovolikoj količini prigovarala neispeglanost. Neću ni spominjati da je legit verzija nakon par patcheva na steamu išla glatko bez ikakvih ozbiljnijih problema.
Originalni Deus Ex mi je jedna od top 5 igara of all time ali mi je smiješno ovo prigovaranje kako je HR sranje naspram originala. U godini kad je izašla,po svim komentarima i review-ima igra je bila jedna od boljih, dakle niti loša, niti prosjek već gornji rang, nije GOTY ali sigurno među top 10-15 naslova te godine.
Ne može se uspoređivati sa originalom koji je u svoje vrijeme bio (lako moguće) prva uspješna kombinacija tri žanra (RPG-a/FPS-a/sneakera).
HR je ponavljanje već viđenoga i samim time po defaultu gubi vrijednost naspram originala.
Ali reći da je igra bila sranje naspram originala te indirektno time svrstavati igru u razred loše do sasvim prosječne govori više o jako uskom/ograničenom vidu autora takvih komentara nego o kvaliteti same igre.
Nije li krajnje vrijeme da prihvatite činjenicu kako originalnih igara više nema (čast onom jednom ili dva naslova godišnje koji stvarno budu nešto sasvim novo) a sve ostalo je ponavljanje već viđenoga. Uzevši to u obzir, može malo više objektivnosti kod komentiranja tih "ponavljanja" jer, kao i u svemu ostalome, postoje bolje i lošije izvedena ponavljanja.
My 2 cents na ovu temu i niti riječi više.
Još ću samo reći: ako Mankind divided bude po kvaliteti jednaka Human revolutionu, to će meni biti dobra igra.