View Single Post
Staro 09.04.2015., 20:54   #13
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Incoming wall of text:
Uzeo 2x2 win8.1 keya (dakle 2 kupovine) koristeći g2a shield jer je tada bio nekakav promo pa je bio besplatan i keyevi nisu radili. Prvo sam se javio njihovom supportu pa su mi rekli da moram napravit ticket. Onda se nisu javljali pa sam opet kontaktirao support pa su mi za par dana u odgovoru na ticket rekli da moram napraviti complaint. Onda sam napravio complaint pa mi se nisu javljali pa sam se opet čuo sa njihovim supportom pa su mi za par dana u odgovoru na complaint rekli da im pošaljem screenshot na kojem se vidi da key ne radi (za svaki key posebno). Nakon što sam to napravio nisu se javljali pa sam opet kontaktirao njihov support pa su mi za par dana odgovorili da moram kontaktirat microsoftov support preko chata i poslat natrag njima screenshot na kojem se vidi da je microsoft potvrdio da su keyevi piratski. Nakon što sam to napravio nisu se javljali pa sam se opet ( ) javio njihovom supportu pa su me zamolili za strpljenje. Nakon toga sam ovu zadnju akciju morao ponoviti još 3 puta. Onda su mi rekli da mi je refund odobren i da će mi poslati lovu na paypal. Opet sam dugo čekao i ništa se nije desilo pa sam odlučio kontaktirati njihov support. Opet se ništa nije desilo. I onda na kraju su mi taman na rođendan isplatili pare natrag na paypal. Ovo sve navedeno se odigravalo kakvih 4 mjeseca. So much win.

dakle da rezimiramo: Jeftini su, g2a shield funkcionira, spori su, vraćaju pare.
The AC je offline   Reply With Quote