Citiraj:
Autor MASVA
što se tiče hongmija, stavili frendu v6 (ajmo biti iskreni i reći da je razlog bio što mu je pao i ne može više uključiti wi-fi ) i radi mikrofon
nemam blage veze zašto jednima radi a jednima ne
možda je to kao i problemi oko custom recovery-a i display-a
a za v6 na mi 4 nemam nkakve zamjerke , radi ko violina
probao sam i lollipop by ivan al se vratio na 6-cu
|
Ima i V6 mušica, najveći mi problem na Mi3 predstavljaju notifikacije koje nekad rade, nekad ne. Nakon pola dana uđem u Viber, a on zaguši cijeli telefon kada poruke krenu dolaziti. Ista stvar i sa FB Messengerom. Najžalosnije mi je u tome svemu što je i takav V6 još uvijek nekako "kompletniji" u odnosu na ostala rješenja. Probao sam Ivanov ROM i Mokee ROM, i svakom neki vrag nedostaje, pa treba instalirati dodatne programe da bi neke funkcije proradile ili se eliminirali bugovi. Vidjet ćemo hoće li puštanje kernela nešto promijeniti, iako su source-ovi za KitKat. Nadam se da će Xiaomi u dogledno vrijeme pustiti i source za Lollipop, nakon što izda V6 temeljen na njemu.. O tome se šuška već neko vrijeme...
@ c-shadow
Nije prvi put da bez ikakve obavijesti povlače ROM. To se već dogodilo kada su prvi put izdali V6 stable ROM, koji je bio sve, samo ne stabilan. Jednostavno mi je nepojmljivo da se firma, koja ima nekakve "velike planove", ovako odnosi prema svojim korisnicima. Slažem se, umjesto da se fokusiraju na softver čijim nadogradnjama se toliko ponose (a koje su same po sebi lakrdija), oni izdaju kojekakve kuhinjske vage i pročišćivače zraka. Forum im je posebna priča, pročitati tamo nešto konstruktivno je ravno dobitku na lutriji.