Nadam se da mi autor teme i ostatak ekipe neće zamjeriti što se ubacujem, ali ne želim nepotrebno otvarati novu temu.
Do sad sam koristio jeftine vulgaris podloge, pa bih htio razriješiti neke nedoumice što me muče.
Ima li smisla kupovati podloge skuplje od 100 kn za nekoga poput mene koji nije profesionalni gamer već zaigram za gušt tu i tamo, a ostatak vremena se komp koristi za sve ostalo (multimedija, internet, cura za faks i tak to).
Igrao sam i na tim jeftinim podlogama i sa jeftinim miševima, pa vjerujem da bi neki miš za cca. 300 kn koliko planiram dati za njega + podloga od 100 kn za mene bila dobra kombinacija sa kojom bi bio zadovoljan.
Po preporukama sam vidio da je Razer Goliathus Small u tom rangu među boljima. Ima li još što do te cijene, a da je vrijedno razmotriti?
Eventualni minus kod Razera je veličina jer mi se nekako više sviđaju malo veće podloge, no naviknuo bih se i na ovo.
P.S Bezveze sam bacio oko i na ebay i ima dosta Razer podloga po povoljnim cijenama no pretpostavljam da su to fejk podloge. Čisto informativno: koliko bi se osjetila razlika između fejk podloge i originalnog Razera (uzevši u obzir da se radi o non-pro gamingu i gorenavedenom korištenju računala)