View Single Post
Staro 08.04.2015., 17:53   #6
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Ne znam...

Vidio sam na vlastite oči ljude kojima na Wenger ruksaku ili torbi ručka ili pak naramenica doslovno visi o koncu. Možda oni u njima nose kamenje, tko će to da zna.

Meni je prije po zimi bila super kombinacija da ubacim lap, punjač i miš u Logitech Kinetik 15.4" sleeve i njega u messenger, a u sezoni laganije robe i znojavih ramena furao sam Logitech Kinetik 15.4" briefcase, no sada imam 15.6" lap pa već duže vrijeme bezuspješno tražim dostojnu zamjenu i ljut sam na Logitech što me razmazio s odličnom torbom.

Kada se navikneš na jedan takav top load briefcase koji ti najnormalnije danima stoji tamo di ga ostaviš bez da se zruši i u koji pun kur** stvari stane, a nije mu bed ni ako ga netko u prolazu slučajno opizdi nogom, jako se teško pomiriti s aktualnom ponudom. Pogotovo mi dođe loše kada se sjetim da me je ta zvijer prije 6 godina koštala 500 kuna, a danas nešto slično košta u najboljem slučaju duplo toliko.

Vremena su takva da tipični kupac fura laptop u gratis reklamnom ruksaku ili torbi "od masnog papira" pa skroz razumijem trgovce koje boli uvo za ponudu takvih stvari i one rijetke malo bolje primjerke cijene kao da su ih zlatnim koncem šivali, a još ako si "kišofob" poput mene i volio bi da ti oprema u torbi preživi pljusak, ne gine ti stresiranje i alternativna rješenja kao što je stavljanje torbe u messenger i slične zavrzlame.

The Man je offline   Reply With Quote