View Single Post
Staro 08.04.2015., 17:07   #16576
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Više sam trekker

al ne fakat,o eksplozijama u svemiru se zasad samo nagađa i većina tvrdi da su nemoguće....mada ima i suprotnog tabora. Potom one fore di ljudi eksplodiraju ako su izloženi uvijetima svemira...how yes nou itd....a i na zvuk mislim.

Opcenito bondovi kako godine prolaze,dobivaju sve manje i manje ocijene po internetu. Jednostavno ono što je onda golicalo maštu danas je posve glupo. A onaj masovni podvodni ribolov i x wing vs tie fighter samo sa pilotima je vrhunac gluposti.
Je, kao star trek su oličenje realnosti, mošsimislit.
Ne kužim zašto bi eksplozije bile nemoguće u svemiru. Zemi kilu semtexa, pikni detonator u nju, daj rusima par milja dolara da je dignu u orbitu i stisni daljinac i da vidiš kak bu roknula.
Ljudi ne eksplodiraju u uvjetima svemira, nema razloga. Niti se smrznu u sekundi ko što viđamo na filmovima.
Meni osobno su Bondovi onak, pogledat i zaboravit. Al su mi isto tako ovi noviji bolji od onih starih čisto zato jer su malo siroviji, da ne kažem "realniji". U ovim starima mi je na živce išla nonšalantnost glavnog superagenta, ono, ko da to što radi, radi s pol snage, dok istovremeno trpa glavnu glumicu i još dvije sporedne sa strane. I božesačuvaj da bi igdje bio inkognito, jok, taj svugdje govori svoje ime. Al ajde, ti bondovi su mi uvijek bili neobavezna zabava gdje me je više zanimalo koji geđet će mu kju dat da koristi.
A star warsi su star warsi, nerealan science fantasy fiction iliti bajka u svemiru. Il ih voliš il ih ne voliš. Ja sam se zaljepio za njih ko klinac i jebga, drži me i danas. Uopće me ne dira dal je realno ili nerealno, zabavno je.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Dobro trabl majku mu, ti u SFu tražiš realnost

Bilo je u 2001 odiseji u svemiru takva tišina u akciji van Discoveryja pa su ljudi mislili da im nekaj ne valja sa TVom ili sa filmom
Sve 5, al sve zavisi od filma. U akcijskim filmovima stila star trek i star wars, dogfightovi i borbe kapitalnih svemirskih brodova bi izgledale mutavo da ga jebeš. U battlestar galaktici je djelomično bilo bez zvuka i dobro je izgledalo. Al opet, samo djelomično.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F