View Single Post
Staro 08.04.2015., 16:11   #4
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
A gle, to su više individualne stvari oko kojih trebaš vidjet, probat i odlučit sam, ovisno o tome šta ti najbolje paše. Nekome je teško furati takve stvari u ruci, a nekoga (kao mene naprimjer) živcira da stvari vise po njemu jer to zna iritirat u PM.

Trenutno furam basic model Lenovo torbe za lap koju sam dobio uz njega gratis i stavim je u solidan messenger bag jer u njemu imam sve one dodatne pretince za tablet, mobitel i ostale gluposti koje znaju zatrebati, ali pošto uskoro dolaze topliji dani morat ću si nabaviti neku ručnu malo bolju, tipa stari dobri Logitech Kinetik koji nemrem prežaliti jer je svojevremeno bio fenomenalna stvar, a sad je zbog veličine od 15.4" nažalost stvar prošlosti.

Kod nas je banana izbor torbi, a one rijetke koje su super nerijetko koštaju duplo nego vani. Osobno se grozim firmi kao PORT i MODECOM, a nakon što sam vidio i da Wenger torbe i ruksaci pucaju po šavovima stvarno više ne znam što odabrati, i najbitnije, gdje to mogu vidjeti uživo i potrpati sve nutra da vidim iđe li ili ne iđe.

The Man je offline   Reply With Quote