View Single Post
Staro 06.04.2015., 13:01   #2237
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Velim, ja dosta toga ne koristim što recimo neki koriste tipa navigacija, Facebook, Facebook messenger, Viber i slične pizdarije.

Kod mene je u intenzivnoj upotrebi Firefox, Tapatalk, Gmail, SMS i pozivi, a nekad i Twitter.
GPS i WhatsApp samo prema potrebama.

Također, ne čistim RAM, samo ponekad ruknem onaj Clear All iz All Apps menija. Nikakve task killere ili memory cleanere ne koristim.

Dok za Auto-Brightness ne znam što bi ti rekao. Nikad ga nisam koristio pa ne znam kako cucla bateriju. 40% mi je optimalna svjetlina na G2. Dovoljno je dobro da to vidim vani po danu
Slicno je i kod mene, imam doduse Viber, nemam ni ja fejsbucenja i mesnđera.

Od tebe se isplati uzet polovni mobitel. Ako se pretpostavI da je broj punjenja odlucujuci za trajnost baterija onda je tvoja od 30-50% u boljem stanu od većine u istom periodu korištenja

Nedavno sam mislio mijenjat g2 za z3c, ali mi je traženo 1000kn nadoplate što mi se čini previše. Polovni za polovni. Sonijima slabo pada cijena izgleda a ovaj g2 ko da je gubav. Vidim nedavno na tržnici dva Nexusa 5, dobro stara a traze preko 2k kn... a g2 je bolji od njega. Cak je SGS4 u boljoj poziciji što se tiče cijene.

Koristi li itko slimport adapter, jel puno kvalitetnije od wifi mirorringa?
goran1985 je offline