Citiraj:
Autor JozicA
Nisi jedini, ja na ovom acc koji sam nekidan kupio slozio barbara za golde skupljati, trenutno Torment IV igram, sto reci, u sat vremena 100-200M golda bez problema se skupi, ali ja cistim sve, svaki kamen prevrnem na mapi, cekam 10. travnja i krecem sezonu s WW barbarom, izgleda zanimljivo, barem na youtube snimcima koje sam pogledao.
Samo sto je drop ocajan, cijeli rift ocistim i mozda mi pade 2 legendarna jucer i evo jutros odigrao oko 6 sati ukupno, do cuvara mi cesto nepade ni jedan jedini, a igram Torment IV.
Ostale klase jos nisam probao igrati ali koliko me sjecanje nevara prije par mjeseci dok sam igrao D3 drop je bio bolji ? Ili je ovo cisti faktor srece u pitanju.
|
Dobro sve, ali šta će ti zlato?
Samo igraš rift/grift i skupićeš u par dana milijardu i bez gema za zlato. A i nemaš ga u šta potrošiti...
Što se tice padanja legova, sve je samo RNG i ništa više. Imam riftova gdje mi padne 10-12 komada (kad igram/o full clear), a koji put (sad na sezoni) kad smo tražili trials keystone, i izlazili nakon sređivanja bosa, često bih završio bez ijednog lega...
Sinoć, završimo GR 54, dobijem 8 legova, nakon toga završimo 56 - i to u roku, i dobijem jedan leg, k to nešto kompletno beskorisno...
Sve ovisi o sreći... Kupio si acc od tipa koji je uvijek kukao da nema sreće sa dropovima, i očito je njegova (ne)sreća ostala na accountu