View Single Post
Staro 06.04.2015., 10:15   #5303
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
@de.fang14, ima li Meizu note opciju da postaviš onu točku u sredini sućelja, koja ljudima s manjim lopatama dozvoljava da spuste gornji dio sučelja niže na ekran?
https://youtu.be/-GxH31Mxwzo?t=6m51s
ima

Citiraj:
Autor cyclone Pregled postova
Vidim da se opako zaostrilo sa Jiayu S3 i M1 Note. Osobno ne dvojim da su oba odlicna uredaja i da je stvar osobnog izbora sto uzeti. Ja sam se odlucio za S3 jer ima microsd utor i zamjenjivu bateriju i nisam fulao. Ako mi za godinu dana oslabi baterija nece mi biti problem naruciti drugu za 15-20$. Glavni adut zasto sam izeo jiayu je cijena jer me ispao cca 1280kn na kucnu adresu sa vracenim PDVom. Rasprave o kameri ostavljam u zraku jer sam vec rekao da je to nemoguce usporediti ako se ne slika u isto vrijeme isti motiv pod istim uvjetima. Po meni kamera na S3 je dobra i to kazem na osnovu slika koje je Marko stavio a ne na osnovu mojih brljanja usputnih sto sam stavio u mini recenziji koju sam napisao.
Ajmo se kladit da mi za godinu dana neće oslabiti baterija da ju moram mijenjati.

A vas dvoica koji imate jiayu s3 okinite par slika u potpunom mraku i stavite, a ne da se gubi vrijeme jesam li ja slikao meizu-om ili ne.

Evo recimo još par za meizu:
bez blica:

blic:

s tim da da mi autofocus nije odradio dobro, ovo su stare slike za nove ću pričekati mrak

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 06.04.2015. u 12:02.
de.fang je offline