View Single Post
Staro 05.04.2015., 23:13   #5289
#Marko#
Registered User

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor de.fang14 Pregled postova
kakvih plaćenih review-a pobogu ? meizu m1 note ima bolju kameru u mraku nego što jiayu ima po danu, to govorim iz onog što sam vidio kakve su slike stavljene na forum a ne iz nekih recenzija...
ovim si o sebi sve rekao. ne vidim da je ona jedna slika koju si stavio bolja od mojih, a pričaš o glupostima sa neimenovanih foruma
Citiraj:
Platio si ga koliko ? možda i više nego ja meizu jer su mi vratili pdv.
Platio sam ga 224,9 eura ukupno, što je oko 10% više nego da sam ga kupio u Kini i platio PDV. Ovdje se dosta pisalo o razlozima zašto je bolje kupiti u Eu i to od službenog distributera nego iz Kine. Dakle znam zašto sam platio malo više. O vraćanju PDV-a ću kad ga svima, pa i meni, počnu vraćati.

Citiraj:
To ti radi na svakom boljem mobitelu za tu cijenu
Bloatware nije malaware, ako se par kineskih trgovina deinstalira u roku keks, to nije nikakav minus. Sigurno znaš da kad upališ meizu mobitel imaš prvi dio konfiguracije koji te vodi i nudi svaku stavku posebno što želiš dijeliti a što ne sa meizu-om, jel i to imaš na jiayu ?
Sigurno da ne znam kako izgleda prvi dio konfiguracije na Meizuu. Ne znam ni na Jiayuu jer sam taj dio preskočio Ali ako misliš na sigurnosne postavke gdje to određuješ, imam naravno, za svaki instalirani program posebno. Mislim da to i nije specifično za Meizu ili Jiayu, već da je dio KitKata.

Citiraj:
A na miezu moraš instalirati ruske aplikacije da bi radio ? daj mi to pojasni pošto mobitel nisi nikad ni vidio ni isprobao pa očito nemaš pojma o kakvom se uređaju radi. Meizu je ipak dosta jači proizvođač od jiayu, m1 note im je najlošiji uređaj, i to nešto govori o kompaniji koja ih proizvodi. Bez daljnjeg da je i jiayu s3 dobra kupnja i sam sam ga razmatrao, ali meizu je ipak potpuniji.
Ne moraš ih instalirati. Ali ako hoćeš instalirati recimo neki drugi recovery, AOSP ili neki drugi ROM na Meizu, možeš li? Ja mogu instalirati Flyme OS na Jiayu iako mi to ne pada na pamet, ali pun mi je kufer ograničenja i zaključanih bootova. Za sad na Jy S3 sa Flyme OSom ne rade neke stvari ali to je pitanje vremena, razvalit će ga.

To što je Meizu jači proizvođač, ne znači ništa. Većina Hrvata nikad nije čula za njega. Samsung je puno jači pa im pogledaj mobitele ranga 200$ u slobodnoj prodaji.

Ovo je moja zadnja što se tiče Jiayu S3 - Meizu. Zapravo nema smisla raspravljati s tobom o bilo čemu. Samo da ti kažem, tu je valjda sve i počelo, od 150mb na 4G imam E. Ne 4G, ne 3G, nego E, 3 autobusne stanice od Jelačić placa.

Zadnje izmijenjeno od: #Marko#. 05.04.2015. u 23:21.
#Marko# je offline