View Single Post
Staro 05.04.2015., 20:34   #5282
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor #Marko# Pregled postova
po nekim reviewima Jiayu ima bolje slike, ali, istina, lošije snima video, i zato nemoj pisati da ima lošu kameru. onaj komu je kamera tako važna ima kameru a ne mobitel. mogli bi se naći jedan dan pa snimati isti motiv i usporediti slike, ovakve rasprave na temelju plaćenih reviewa nemaju smisla.
kakvih plaćenih review-a pobogu ? meizu m1 note ima bolju kameru u mraku nego što jiayu ima po danu, to govorim iz onog što sam vidio kakve su slike stavljene na forum a ne iz nekih recenzija...

Citiraj:
ne zaboravi da sam ja svog platio manje kod službenog distributera a imam garanciju (u Italiji).
Platio si ga koliko ? možda i više nego ja meizu jer su mi vratili pdv.

Citiraj:
Jiayu je zbilja dobro složen, sve aplikacije rade bez ikakvih problema, nije ni jednom štucnuo od kada sam ga upalio, kineskih slova nema ni u tragovima, nije trebalo deinstalirati nikakav bloatware - kineskog u mobu nema, baterija je super - s 2 kartice i 4G te upaljenim WiFi-jem preko 6 sati ekrana. Radi i OTA nadogradnja, ROOT je of - on u postavkama,
To ti radi na svakom boljem mobitelu za tu cijenu
Bloatware nije malaware, ako se par kineskih trgovina deinstalira u roku keks, to nije nikakav minus. Sigurno znaš da kad upališ meizu mobitel imaš prvi dio konfiguracije koji te vodi i nudi svaku stavku posebno što želiš dijeliti a što ne sa meizu-om, jel i to imaš na jiayu ?

Citiraj:
što je važno nekom kom se ne da ili ne zna prčkat po OS-u i instalirati sumnjive aplikacije sa ruskih sajtova. Mene nije bilo strah instalirati ZABU na mob
A na miezu moraš instalirati ruske aplikacije da bi radio ? daj mi to pojasni pošto mobitel nisi nikad ni vidio ni isprobao pa očito nemaš pojma o kakvom se uređaju radi. Meizu je ipak dosta jači proizvođač od jiayu, m1 note im je najlošiji uređaj, i to nešto govori o kompaniji koja ih proizvodi. Bez daljnjeg da je i jiayu s3 dobra kupnja i sam sam ga razmatrao, ali meizu je ipak potpuniji.

Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 05.04.2015. u 20:45.
de.fang je offline