[QUOTE=de.fang14;2760566]glasam za kvalitetan proizvod sto meizu sigurno je, ako dam 200$ za kineza od njega ocekujem da je u svim aspektima dobro slozen a ne da imam poslovi telefon sa losom kamerom...
po nekim reviewima Jiayu ima bolje slike, ali, istina, lošije snima video, i zato nemoj pisati da ima lošu kameru. onaj komu je kamera tako važna ima kameru a ne mobitel. mogli bi se naći jedan dan pa snimati isti motiv i usporediti slike, ovakve rasprave na temelju plaćenih reviewa nemaju smisla.
ne zaboravi da sam ja svog platio manje kod službenog distributera a imam garanciju (u Italiji). Jiayu je zbilja dobro složen, sve aplikacije rade bez ikakvih problema, nije ni jednom štucnuo od kada sam ga upalio, kineskih slova nema ni u tragovima, nije trebalo deinstalirati nikakav bloatware - kineskog u mobu nema, baterija je super - s 2 kartice i 4G te upaljenim WiFi-jem preko 6 sati ekrana. Radi i OTA nadogradnja, ROOT je of - on u postavkama, što je važno nekom kom se ne da ili ne zna prčkat po OS-u i instalirati sumnjive aplikacije sa ruskih sajtova. Mene nije bilo strah instalirati ZABU na mob...
Meizu Note je dobar, ali da je najbolji za 200$, nije, barem zato jer je skuplji