wdtv je svakako najjeftiniji izbor, jer po cijeni (pogotovo polovni) odlično stoje u usporedbi s raznim kinezima i ostalim poluproizvodima. Mrežna komponenta je srala na početku no koliko vidim sad sve radi ok i sad je to odličan stroj.
Meni je med jednostavno bio bolji u tom trenutku jer je imao i mjesto za hdd što mi je bilo ful zgodno za ljetovanja i slične izlete, em zbog klinaca em za sebe - natrpam na mrcinu crtiće, filmove i serije i peri. Sve u jednoj kutiji. Ok, sad i wd ima takav model no onda je to bilo sve na strani mede. Plus, medo i danas ima odličnu podršku i veliku zajednicu s custom sranjima, pa kom se da igrati s time - ima izbora. Plus, još jedan koji je po meni odličan izbor, malo posustao u zadnje vrijeme ali se daju nabaviti prilično jeftini - tvix. Ja sam nedavno jednog ubo, ima sve ovo plus mjesto za ugradnju harda, plus dvb-t tuner.
I da, gore si bio spomenuo veličinu kolekcije - kod mene se medo sasvim lijepo snalazi sa skoro 6 TB materijala, pa ti vidi. Ok, ja s druge strane imam Synology za NAS; lijepo podešen na GB mreži i stvarno sve s njega fercera kao podmazano