Ha čuj, ko će ga znati. Možda je fakat imao neki bug... ili nije naviknuo učitavati bazu od 3.6TB ?
Gore dolje s titlovima, pa puno mi to znači, jer si točno mogu podestiti kako mi odgovara oku, osjećaju i dojmu i tome više fokusirati na samu sliku ili film. Jer titlove čitam više kao pomoć. Generalno slušam film i gledam, a titlove čitam kad sam umoran.
U&P je username & password, da ne bi bilo da pričamo o 2 različte stvari. Filmovima pristupam putem NASa, znači mreže, Ako WD radi bez problema, ne vidim razlog zašto bi štekao MED. Dapače, po snazi procesora, trebao bi to gurati, ali meni nije. Ako 2 WDa mogu bez beda gledati jednoteisti MKV od 40GB, ne vidim objašnjenje zašto jedan MED ne može.
Znači, rekao bih da je s mrežom sve OK, ali možda griješim. Barem sam ja taj koji je ovdje ljudima objašnjavao bandwidth šta LAN šta WLAN i što mogu očekivati od svojih mreža i playera. Malo ljudi to zna, prvi sam u svijetu našao način kako umrežiti WDTVLive i Win7 da radi. Kasnije je WD a i MS kroz update-e riješio prvotnu problematiku. Sjećam se spajanje preko Remote-a ekipi po SADu, KANADI i EU da im podesim share-ove. Tako da, možda sam s MEDom negdje pogriješio, možda. No, nakon preko 4h igranja, nije me oborio s nogu. Da, nisam isprobavao s USBom, jer nemam potrebe za takvo korištenje. Moja greška, trebao sam probati, nije mi palo na pamet.
Možda sam i na kraju krajeva previše vezan uz ThumbGen i WD. Možemo se mijenjati, ja ti posudim WDa ti meni svoj MED, pa možda se tvoj pokaže boljim

.
Nisam spomenuo svoju bazu, složena je na sljedeći način (skraćena verzija):
-Network
---Sharedrive
------HDD
------------Movies
------------------Collecton
------------------Animations
------------------------Cars (2006)
------------------------------Cars (2006).mkv
------------------XYZ (?)
| ostali filmovi
------------Series
------------------The Mentalist
------------Music
------------------Domaće
------------------------Gibonni
------------------Strano
------------------------Alicia Keys
Nije uređaj toliko loš, slika mu je vrlo dobra - odlična, prilično je brz, ali smatram da za te novce treba raditi puno bolje. Sada sam si ostavio WDTVLiveG3 s kojim se moram poigrati da si složim MovieSheets (što s MEDom nebi morao). Kada dođu 4K playeri onda ću eventualno njih probati. Brine me da li WDTV može uredno 3D filmove vrtiti jer si polako slažem bazu i 3Da.