hm, mislim da si se malo preračunao, mislim na dojmove mede...
Doduše, ne korstim mrežni pristup preko u&p, nego klasični pristup. Tu je možda i caka s titlovima, ako uopće i postoji jel

Meni titlovi izgledaju najnormalnije, bez tog točksatog ili kako si već nazvao dezena

Pomak gore dolje, meni osobno je sasvim ok - ne vidim zašto ti baš treba milimetarski, no ok - tvoje želje i pozdravi

scan folder i info o filmu, opet - ja ne idem preko u&p pa mi to najnormalnije radi, pronašao mi je za iz prve valjda 99% filmova - od covera, do opisa i glumaca, tak da ne kužim što je zaštekalo kod tebe.
Smrzavanje? U skoro godinu dana mislim da mi se jednom zbrejkao...
Filmovi od 40-50 GB ili sve što sam imao - nikada nije zaštucao, pa ti je možda prije stvar do mreže i u&p nego do mede. Mogao si film staviti na usb stick, pa vidjeti da možda nije stvar u mreži

Hardverski mora pokrenuti sve to bez problema.
I da, imah i ja wd prve generacije, slomio me je s mrežnim glupiranjima i sranjima, pa sam ga zamijenio s medom 5, a sad i 6. Ne znam, od svega što si naveo, jedino - bar meni, stoji primjedba oko zuma.
Sve ostalo mi se nekako čini problem ili stvar do tvog setupa ili mreže ili nečega trećeg. Isprobah dosta playera i zadržao sam se na Mede8er s razlogom, no možda je u i tome caka da sam previše navikao na njegovu logiku i rad, pa mi sve ostalo nije pasalo. Nemam pojma, no uređaj je daleko bolji od tvog iskustva, a najviše mi oči bode ovo smrzavanje. Da ti nije bio jednostavno faličan primjerak ili zbugan frimware. Doduše, ja sam stalno na ovim zadnjim betama i stvarno mi sve radi očekivano dobro.