Citiraj:
Autor T0mB1ll
to si i meni reko par postova prije, i to znam, a ja sam htio reć da mi je glupo da ne mogu uzet drugu uslugu ili uzet novi "paket" BEZ potpisivanja novog ugovora jer sam njihov korisnik 3 godine..
|
Tebi sam odgovorio, ti bi i ovce i novce kako tebi pase, a to bas ne ide tako
Citiraj:
ja samo želim sve po "novom" ugovoru jer ostajem njihov korisnik
|
Nema nikakvih navodnika. Ili je novi ili nije. S novim ugovorom dolaze nove obveze.
Citiraj:
Autor jed2i
Smeta mi:
Što sama promjena SSID-a zahtjeva jedno 4-5-6 resetova, onda magično proradi (kao i dosta ostalih postavki)
|
Nemam takvih problema. Resetova cega? Ja kad promjenim je odma vidljivo..
Citiraj:
Kad idem napravit factory reset, router uleti u beskonačnu petlju bootanja - opet 4-5-6 resetova, pa proradi
|
Nikad ovo nisam dozivio, a bome sam ga izresetirao.
Citiraj:
Wifi - ograniči mi download na 4-6 Mbita, na apsolutno svim kanalima
|
Lol what? Ogranici ti jer si preopteretio vezu pa jednostavno nema brzine da sve opsluzi pa raspodjeli dostupnu brzinu na svima jednake djelove, ili nemozes preko wifia povuc vise od 4-6 mbita? To opet nisam dozivio.
Citiraj:
Torrenti - bilo da imam 2 ili 2000 konekcija, vuče se ko zadnja svinja, bez obzira koliki upload/download bio
|
Opet nisam dozivio, iako je ovo malo specificniji problem koji ne mora bit povezan samo s routerom jer puno stvari utjece na brzinu s torentom.
Ukratko, sve sto si naveo navodi da nesto nevalja s tvojim routerom ili nekim drugim postavkama. Vec ga skoro 2 godine imam i ni priblizno ovakvih problema nemam.
Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne znam, rekao sam ono što mi je rekla gospodična u SZK. I ako je tako kako smo dogovorili, onda je tako. 
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
E vidiš, to meni nije rekla  nije spominjala novi ugovor i nove 2 godine... Samo kao neku suglasnost. Budem ih opet malo nazvao da mi to pojasne 
|
Zato sam ti i spomenuo da provjeris to. Nece ti oni to tamo u szk rec odmah jer se to kao "podrazumjeva"
Pitao si jesam siguran, nisam bio siguran, ali sam pretpostavio jer je to uobicajena praksa kompanija. Evo izgleda da se ispostavilo tocno