Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 03.04.2015., 05:27   #1485
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor T0mB1ll Pregled postova
to si i meni reko par postova prije, i to znam, a ja sam htio reć da mi je glupo da ne mogu uzet drugu uslugu ili uzet novi "paket" BEZ potpisivanja novog ugovora jer sam njihov korisnik 3 godine..
Tebi sam odgovorio, ti bi i ovce i novce kako tebi pase, a to bas ne ide tako
Citiraj:
ja samo želim sve po "novom" ugovoru jer ostajem njihov korisnik
Nema nikakvih navodnika. Ili je novi ili nije. S novim ugovorom dolaze nove obveze.
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Smeta mi:
Što sama promjena SSID-a zahtjeva jedno 4-5-6 resetova, onda magično proradi (kao i dosta ostalih postavki)
Nemam takvih problema. Resetova cega? Ja kad promjenim je odma vidljivo..
Citiraj:
Kad idem napravit factory reset, router uleti u beskonačnu petlju bootanja - opet 4-5-6 resetova, pa proradi
Nikad ovo nisam dozivio, a bome sam ga izresetirao.
Citiraj:
Wifi - ograniči mi download na 4-6 Mbita, na apsolutno svim kanalima
Lol what? Ogranici ti jer si preopteretio vezu pa jednostavno nema brzine da sve opsluzi pa raspodjeli dostupnu brzinu na svima jednake djelove, ili nemozes preko wifia povuc vise od 4-6 mbita? To opet nisam dozivio.
Citiraj:
Torrenti - bilo da imam 2 ili 2000 konekcija, vuče se ko zadnja svinja, bez obzira koliki upload/download bio
Opet nisam dozivio, iako je ovo malo specificniji problem koji ne mora bit povezan samo s routerom jer puno stvari utjece na brzinu s torentom.
Ukratko, sve sto si naveo navodi da nesto nevalja s tvojim routerom ili nekim drugim postavkama. Vec ga skoro 2 godine imam i ni priblizno ovakvih problema nemam.
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ne znam, rekao sam ono što mi je rekla gospodična u SZK. I ako je tako kako smo dogovorili, onda je tako.
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
E vidiš, to meni nije rekla nije spominjala novi ugovor i nove 2 godine... Samo kao neku suglasnost. Budem ih opet malo nazvao da mi to pojasne
Zato sam ti i spomenuo da provjeris to. Nece ti oni to tamo u szk rec odmah jer se to kao "podrazumjeva"
Pitao si jesam siguran, nisam bio siguran, ali sam pretpostavio jer je to uobicajena praksa kompanija. Evo izgleda da se ispostavilo tocno
sandokan111 je offline