02.04.2015., 22:11
|
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor Roberto
Nemreš fulat komoru za suho zrenje iza pulta mesnice. Kolko je meni poznato samo dva superkonzuma imaju tu komoru. na črnomercu i bivši mercator na vukovarskoj. prvo vrijeme su imali samo ramsteke, ali čini mi se da sad imaju i druge komade mesa.
Bome, ni u ludilu nedam 400kn za kilu goveda upitnog porijekla. Još kad bi znao da je to pravo argentinsko govedo i da je fakat ok, možda bi i razmislio.
Nedavno je i u konzum osvanulo vakumirano brazilsko meso, već odrezani komadi ribeye, sirloin, t-bone i sl. Ali to je izgledalo kao meso koje se ni psu ne bih usudio dati, strava 
Doduše, bilo je znatno jeftinije od ovog iz metroa, oko 200 kn/kg, kako koja vrsta odreska, ali opet, no way 
|
Bome ću navratit, Črnomerec mi je još i najbliži veliki Konzum.
Dobri su ovi komadi mesa u Metrou, ali svi fino koštaju. U hladnjači ima poseban dio gdje su samo ti "premium" komadi mesa. Nema toga puno jer neće baš svatko uzeti tako nešto, ali ono što sam danas vidio su stvarno predivni komadi mesa.
|
|