View Single Post
Staro 16.09.2005., 04:28   #29
EXXX
Registered User

EXXX's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Sto se tice grafičke, nemogu dat tisuću i više kuna, ionako mislim da će i ova
poslužit svrsi....bar neko vrijeme....lako ju je zamjenit

Što se ploče tiče, najbitnije mi je da podržava amd x2, pa kad padnu cjene da nemoram
mjenjat ploču ako želim stavit novi procesor...

Kao što sam i prije napomenio, ograničen sam ponudom ploča iz hgspota zbog mogućnosti
otplate na 36 mjeseci, nebi bio problem kupiti recimo ploču ovu Foxconn (best buy u bug-u),
ali je nema u hgspotu-u, ve-milu, links-u...

pogledajte sliku.....

http://img299.imageshack.us/img299/5656/ploce1dr.jpg

što kažete na ovu u ve-milu:

MB Gigabyte K8NMF-9, s939, NVIDIA nForce4, 4 x Serial ATA, SATA RAID, UDMA133, 2PCI, PCI-E x1, PCI-E x16, 4DDR (Dual Channel, 400/333/266MHz), 8-channel Sound, LAN, IEEE 1394b FireWire (up to 800Mb/s), nVidia FireWall, USB2.0, mATX
670 kuna

Ali opet problem, naime posalo sam mail u hgspot i pitao kolika je cjena sastavljanja i
kaže čovjek besplatno za komponente koje su kod njih kupljene, pitam ja, a kako da ugradim
dvd pržilicu koju imam doma, (jer stavit ce onu naljepnicu na kučište zbog jamstva), odgovor
je bio da nije problem, ugradit ce mi oni u servisu i neće bit problema s jamstvom, ali ću platit
servis tj. ugradnju... a znam to i sam spojit, a sad još da uzmem i ploču u vemilu pa di mi ugrađuju...
suludo........

u krajnjoj liniji mogu sve sam ugradit samo je pitanje jamstva onda, zanima me jel ako kupim svaku
komponentu posebno imam jamstvo na tu svaku pojedinu komponentu....ili ne???

nije mi jasno zašto lijepe te naljepnice da nemoš
otvorit kučište, ako imaš na svaku komponentu posebno jamstvo, bar mislim da ima....

nemam bas iskustva s time pa vas molim za pomoć.....

također, preporučite (iz hg-a, vem-il-a) rame za dotičnu ploču, svi pričaju kako su ti kingmax dobri

o napajanju koje je dobro a koje ne, iskreno nemam pojma, čini mi se puno skuplje posebno uzet
napajanje a posebno kučište, netreba mi nikakvo svemirsko kučište, nešt pristojno, normalno,
a napajanje takvo da valja, hehe, da radi... sad vi preporučite neko... molim vas...

eo iz vemila recimo ovo...

CODEGEN midi tower 6097-C9, (BRIZA), 400W za 415 kuna

iz hgspota su sva kučišta (koja valjaju po vama) preskupa i bez napajanja.......

e nisam mislio da je tolika filozofija složit konfu....

EXXX je offline