Citiraj:
Autor sandokan111
Pa to znaci potpisujes novi ugovor s novom obvezom :P Vjerojatno na 24 mjeseca  pazi da te to ne iznenadi ako vec nisi upoznat s tim pa da mislis da je samo anex ugovora. Nekako sam skeptican da je to anex a ne nacin da se privuku korisnici ponovo pod ugovornu obvezu.
|
to si i meni reko par postova prije, i to znam, a ja sam htio reć da mi je glupo da ne mogu uzet drugu uslugu ili uzet novi "paket" BEZ potpisivanja novog ugovora jer sam njihov korisnik 3 godine..
znači, sad imam TRIO BIT paket (TV sa 65+4 dodatna programa, nikakve minute na telefonu osim free pozivi na H1) koji plaćam 249kn + 12kn CLIP + ako želim 10Mbit to košta još 80kn...
novi paket je 239kn ak se ne varam (75+4 programa, 1000minuta poziva, neznam što mi je sve nabrajala točno...) + 10kn povećanje brzine na 10mbit...
za VDSL ili nešto brže nisam ni pitao jer mislim da mi nije dostupno..
ja samo želim sve po "novom" ugovoru jer ostajem njihov korisnik al ne želim bit vezan ugovorom na 24 mjeseca.. da to želim, onda bi prešao opet na neki drugi operater, tj. vjerojatno tcom jer sam načuo da bi on mogao imat vdsl kod mene..