View Single Post
Staro 01.04.2015., 20:31   #10
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
imas najcesce dvije razine, prva je na ~350°C, druga na nekih 500-550°C.

nema nekog pravila, na cca 30-40cm radis krugove oko chipa ili memorije cca 30 do 45 sekundi, pa pustis kojih 15tak minuta da se ohladi. nikako ne smijes micati graficku dok ovo radis, tek kad je hladna (prije i poslije tretmana).

ali imas i na jubitu tonu videa, sve ovisi kako tko odluci raditi. ja sam isao nekom logikom, nisam spalio (ubio) jos niti jednu (iako se nemam s cim pohvaliti, svega 4-5 komada od cega sam jednu prodao sa napomenom (bas ovdje, 8800 ULTRU ) da je grijana), samo nemoj na jednom mjestu se uopce zadrzavati. kruzi sa zrakom .

ali opet ti kazem, ta graficka je laganini za smece. iako realno, to mozes nju prziti do trenutka kada skroz ne otkaze, onda ju doslovce baciti.

Burko je offline   Reply With Quote