Citiraj:
Autor srale7
|
Pa ako se vratiš par stranica imaš ss baterije i antutu za meizu m1 note koje sam stavio kako i sliku da se vidi koliko je kvalitetna kamera. Jednostavno sam lijen a i u gužvi da bi pisao recenziju za uređaj koji zbilja vrijedi tih 220$ i za koje su jako dobre recenzije već napisane, recimo na gsm areni.
http://www.gsmarena.com/meizu_m1_note-review-1232.php
Druga stvar koju trebate znati da meizu koji se prodaje na linku koji je dao srale7, ima rom sa oznakom U na kraju, npr FlaymeOS 4.2.0.3U što označava china unicom verziju (takvu ja imam) i bootloader je zaključan pa nećete moći staviti odnosno za sada se ne može staviti internacionalni I rom ili genericki A rom.
Software je takav da će vas dočekati 10-tak instaliranih kineskih aplikacija za trgovine i sta vec koje se sve odreda deinstaliraju bez root-a.
Root ide direkt iz flayme os, što sam već isto napisao ovdje, stavite kvačicu i restirate telefon, imate root ovlasti...
Tvornički rom se jednostavno stavi na memoriju telefona, pokrene, pričeka par minuta i opet imate osnovni "ne rootani" rom kao i kad ste dobili telefon.
Inače mob je vrlo lijep , radi vrlo fludino, oko 1GB rama dostupno nakon što sam instalirao ono što meni treba. Ekran savršen, full hd, kamera odlična, baterija odlična. Ozbiljan proizvod po meni. Možda je minus nekome što nema mogućnosti stavljanja sd kartice, ali imate 40TB besplatni cloud servis unutar flayme os.
E da i os je stvarno pojednostavljen a ima odlične mogućnosti, tipa biranja što želite sinkronizirati, imenik, passworde, poruke, slike.... Uglavnom ozbiljan smartphone, rekao bih čak i flagship za relativno male novce.