Citiraj:
Autor syss
ajde uputite i nas zagrepčane u to... kaje to, slike, sastojci i recept 
|
Sastojke tocne neznam jel je kupovni al ide nekako ovak, lepinja za cevose, na donju lepinju ide nekakav umak kao za lazanje fino ljut, u njemu ima i graha i luka itd.Na to ide ribani sir koji se prek toga rastopi i na to ide salata. To se sve poklopi drugim dijelom lepinje koji je lagano premazan majonezom. Tajna tog senvica je bas u tom umaku za lazanje , a POP uredno kad dostavlja onda ga zaljuti kao da nema sutra.
Citiraj:
Autor trouble
Kad se sjetim da je tam švargl i hladetina specijalitet mozda bolje bez slika za prvu.... 
|
Nisi ti jeo pravi svargl pa zato i imas takav stav(iskreno ni ja ga nejedem nigdje osim kod sebe) , hladetina se i meni gadi tako da mi to ne treba drito da c' krepat od gladi. Sto se svargla tice, ako je pravi svargl, njega ne ide apsolutno nista osim cistog kuhanog mesa i iznutrice , i to srce jetra i bubrezi. Netko stavlja i kozu i jezike, ja ne. Dakle kad se to sve skuha rukama se probira da ostane najkvalitetnije meso koje se reze na kockice kao i iznutrice. Jedan dio se melje a jedan ostaje u kockicama. Kad tu smjesu dobro zacinis i zapunis imas top of the top