View Single Post
Staro 01.04.2015., 08:10   #3773
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
To je stvarno idealno jer je prema pravilnicima koliko se sjecam, davno sam ga citao, minimalni signal koji mora doci na ulaz TV-a 58,5 dB (ispod toga je loša slika i sum) a maksimalni 82 dB, ako je jaci dolazi do interferencija.
Ako si siguran da je to bilo na cca 800 MHz.
Ne znam stvarno, samo znam kad je spojio antenu na onaj uređaj pokazao mi je evo kao vidiš 76dB kaže to je i više nego idealno, al kod mene ti je bio slučaj da su mi sve živo izmjenjali znači stavili one commscope nove debele kablove umjesto nekih tankih koje je još adriatic kabel uvodio i to su mi izmjenili sve od zvijezdišta do mene opet prije toga su stavili digitalni amplifajer u ulaz jer sam im ja reko zašto ne promjene ovaj stari na trimere onda stavili su me gore na zvijezdištu na poseban izlaz iz pojačala kaže i prvog po redu onda izmjenjali sve konektore, promjenili router isto dobio sam poslije cisca 3925 koji je puno bolje radio onog tomsona iliti tehnicolora koji je bio užas brejko se svako malo wifi klasični problemi sa tim tomsonima tako da bezveze je promjenjen cisco, a radio je od svih tih 3 koje sam imao najbolje. Promjenili su i risiver par puta. Tako da doslovno su mi sve šta su mogli izmjenjali ali i dalje je štekalo pa eto nisu više apsolutno ništa mogli napravit i uzalud bi dolazili da su mi opet nakon tog svega došli doma.
Thermaltake je offline   Reply With Quote