Tema: Iskon
View Single Post
Staro 01.04.2015., 00:54   #2200
karabaja
The Zappa

karabaja's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Oke tko bas ima problem sa linijom ali bilo tko, tko je okolo ili vise od 1km od centrale i da se zali sto nema 50/10 ili 50/5 je sad vec bezobrazluk.
Prvo sam imao 10 dB, pa se nešto drkarili prije dvije godine (cijeli kvart je bio offline), od tada je 12dB, sada sam na 17dB? Ako još uvijek misliš da je moj 'zahtjev' bezobrazluk, kaži, otići ću se sam kazniti negdje.

Citiraj:
Linije i parice su takve kakve jesu u cjeloj HR, nije ih Iskon odzavao niti gradio infrastrukturu, priznali su gresku i ispostavli novi fw koji ne skriva parametre linije...
Ne želim u OT, ali Iskon = THT
Dobit im nije tajna, a koliko reinvestiraju u infrastrukturu? Pravdaju se nekom sporom birokracijom, a navodno su preko Merkelice u 24 sata stopirali plan izgradnje nacionalne optičke mreže koju bi gradila država tj. svi mi, porezni obveznici. Tako da, ono... Uz propisnu količinu volje, sve je moguće.

Citiraj:
Ljudi rade po meni sasvim ok jer kolika je navala na VDSL2 dobro da se ne ceka i po par mjeseci.
Konkurencija i tehnologija danas su učinili svoje. Nerealno bi bilo da se čeka. Nema objektivnog razloga.

Citiraj:
Treba biti maximalno korektan i naravno da svi ocekujemo sto vise za svoje pare ali treba biti i realan !
Nisu oni karitativna ustanova. Dok nešto plaćam, realno i korektno je očekivati pristojnu i kvalitetnu uslugu. Za ovih ~50/~10 bih platio i duplo. Ili koliko bi već tražili.

Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 01.04.2015. u 01:20.
karabaja je offline   Reply With Quote