View Single Post
Staro 31.03.2015., 15:36   #5
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
To pod moj komp šta je bilo odavno nije moj komp, sad sam maknuo da ljudi ne misle to šta i ti. A jedino na taj način radeći preko kompjutera mogu zaradit nekako za minimalac ako i tolko pa nebi bezveze pitao za ovo. Radio sam i ja i još uvijek radim dosta puta usluge za đabe i gubim svoje dragocjeno vrijeme, ali nije sve u novcu, očito nekima je no i to razumijem. Znam ja jako dobro da ima onih kojima je potrebnije jer i ja takvima često pomažem i doniram stvari, računalne komponente i računala. Nebi htjeo zvučat pohlepno niti tako što, ali eto zamolio sam pa eto ako ima kakva dobra duša da bi mi pogledao to bio bih zahvalan.

Što se grafičke tiče ne treba ništa mjenjat na njoj nego samo diagnostiku bi htio ako mi netko može odradit da vidim koji je problem oko nje te da li mi se isplati popravljat mislim da nije ništa otišlo što se čipova tiče samo lem.

P.S
Sa heatgunom nisam nikad radio bojim se da ne zapalim parket il neš ili uništim do kraja grafičku, a i nemam ga morao bi ga posudit ali me više brine ovo prvo

Ako može neko objašnjenje procesa kolko udaljen moram bit sa heatgunom od čipa kolko dugo ga moram grijat itd. molio bi detaljno jer nikad to nisam radio pa da ako ću se upustit u tako što znam, tnx.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 31.03.2015. u 16:38.
Thermaltake je offline   Reply With Quote