Ma isprobao sam sve već vjeruj mi. Dešava se to da smo je stavili kog kolege tu sa foruma u egpu i baci bsod, meni se čini da je hladni lem no htio bi da mi netko diagnostiku napravi da nebi bilo da je memorija pa da ju bezveze ne šaljem na reball ili reflow ovisno šta će bit bolje napravit na njoj u tom slučaju što će elektroničar znat bolje. Kad instaliram drivere od grafičke ne želi uć u win znači bios vidi win logo i onda poslije tog crno, bez drivera je radila čak i na 1680x1050 rezi(tolko mi monitor max. može) samo generički driveri, čim instaliram nvidijine odma se javi taj problem. A problem se desio jednog dana dok sam surfao netom bezveze gledao neke telefone na nekoj našoj stranici zbrejko se komp na sekundu i restartao i od tad se taj problem javlja. Prije toga mi se često ujutro kad sam upalio PC komp podigo u win no nije htio bacit signal na monitor onda sam morao par puta gasit palit kompjuter da bi se pojavila, predpostavljam da joj je trebalo malo da se zagrije il nešto da proradi tako da najviše mi nekako taj problem zvuči kao da bi mogao bit hladni lem. Probao format probao drivere druge svašta nešto 0 bodova. Na kraju je ispalo da mi je i kabel od monitora(jebena čajna!) prdnuo isto kad se to počelo dešavat ovo pred kraj sa grafičkom. Volio znat točno šta je grafičkoj da ako je ikako moguće ju popravim jer mi ovako stoji i skuplja prašinu, a ja nemam novaca za novu a i ako se ispostavi da je hladni lem ću za popravak trebat skupljat dosta dugo.