View Single Post
Staro 31.03.2015., 09:47   #4657
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Ja sam imao prije ovog b.netovu digitalku i slika mi je bila nebo i zemlja naspram ove govorim o SD, a HD je neusporedivo najbolji bio sa bilo kojom iptv samo kod njih sam imao konstantne probleme sa trzanje i raznoraznih još ostalih gluposti za koje čovjek troši svoje dragocjeno vrijeme, a ja za njih taj luksuz nemam tako da sam odlučio više ne trošit na b.net vrijeme nego fino otkazao ugovor bez penala i prešao na amis optiku s tim da su me i tad dobro ošinuli ovi b.netovci tako da su me za telefonsku liniju zezali pa sam se skoro sudski išo s njima natezat, ali mučka đubrad točno znaju krajnju granicu kad treba reć ono dosta smo ga pikali u mozak sad možemo odustat kao evo ti milo za drago jer si otišo od nas bez. Tako da od tad upozoravam druge korisnike ali ništa neistinito samo istinu koju korisnicima treba ukazat da više nikad nitko ne napravi istu pogrešku kao i ja plus bio sam dugogodišnji korisnik što njima očito apsolutno ništa ne znači. No da se vratim na ovu sliku od amis-a znači u usporedbi ne sa običnom kabelskom nego sa digitalnom od b.neta je amisova slika totalna banana kao da sam usnimio cijeli program i pustio na snimalici takva kvaliteta.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 31.03.2015. u 09:53.
Thermaltake je offline   Reply With Quote