View Single Post
Staro 30.03.2015., 10:34   #288
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Meni smeta što Perišić ne postoji na centru gdje bi morao biti, nego stoji na krilu u liniji s napadačima, pa mu Pranjić mora iznijeti loptu iz obrane i doslovno predati u noge. Kad Perišić zajebe, a to je 5 od 6 puta, onda obrana ostaje samo na Vidi i Ćorluki.
Pa još su Biliću svi govorili kako Pranjić nije bek, a Capello mu je to lijepo i dokazao

Citiraj:
Čini se da je jedino rješenje da Pranjića (koji može i želi trčati) stavi na tu poziciju koju Perišić treba igrati, pa nađe normalnog obrambenog koji će tamo i biti cijelo vrijeme.
Pranjić je po ovoj "taktici" igrač koji igra obranu, sredinu i napad i zapravo nadoknađuje igrača manje kojeg stvaraju napadači bez ideje osim trčanja napamet.
Da, Pranjić može igrat u vezi ako zatreba, zna proć i može dobro centrirat.

Srna bu u repki dok se sam ne odluči umirovit, nažalost.

Sviđa mi se ova kritičnost i mislim da nije pozerska. Žuti je nedavno izjavio da imamo repku koja može osvojiti naslov slijedeće godine u francuskoj, i s tim se slažem. No, za tako nešto treba izbornik još puno stvari posložiti, a mora te naravno i sreća poslužiti.

U Subašiću smo dobili izvrsnog golmana, pravovremen u reakcijama, nije sklon kiksevima, dobar u 1:1 situacijama, ne boji se istrčat kad treba.. Samo da se ne ozlijedi.

Obrana se isto da posložiti. Vida, Lovren, Šifo i - Jedvaj. Šteta što se ozlijedio, dobro je krenuo u Bayeru izuzev ponekim greškama. Nisu vrhunski stoperi ali su dobri do vrlo dobri. Tu je i Mitrović iz RIjeke.

Ćorluka je sve sporiji i nervozniji, bolje ga je iskoristiti na lijevom beku, što je pokazao da može dobro odigrati. Na desnom Vrsaljko umjesto Srne.

U sredini ima najviše izbora. Ovakav vezni red kao protiv Norveške se pokazao ok i protiv Italije, jedino na desnom krilu po meni Olić više nije za cijelu tekmu, tu bi Rebić mogao upasti. I dobrih zamjena ima u vezi - Badelj, Kovačić, a ajde uvjetno rečeno je i Halilović dobra zamjena

Jedino se bojim da Italija nije dovoljno jak protivnik koji bi testirao koliko dobro nam je posložen vezni red, i da bi se tu stvari mogle drugačije posložiti. Kovačev romb ostavlja puno rupa koje bi neka jača repka s lakoćom mogla kazniti.

Najtanji smo po meni u napadu - nemamo pravog centarfora. Mandžo je dobar napadač ali nije pravi strijelac kakvog smo imali u Šukeru ili Eduardu. Nije to još ni Kramarić, a kako je krenuo u PL, bojim se da neće napredovat.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 30.03.2015. u 10:49.
Roberto je offline