Citiraj:
Autor draksa
Za Mandzu se slazem, on ako nema 2 krila da mu nabace 5 lopti u 16m od kojih ce on zabit jednu-dve nezna sta bi sa sobom, pokazatelj toga je i broj njegovih udaraca na gol u kvalifikacijama dosad ako se nevaram imao je 2 sve zajedno
|
Nije tu mandžo u problemu. Trebao bi on nekad tu loptu i dobit. Meni se čini kao najveći problem naše repke (uz lijevog beka) je
ne stvaranje dovoljno prilika, još tamo negdje od drugog bilićevog mandata do danas - a toliki playmakeri. Ima tu svega - mislim najviše do trenera nedoraslih zadatku, fulana taktika, slab rad na akcijama?, kriva formacija i sl. Recimo stalno se forsiraju ta krila i napadači na iste (ola) kad imamo samo jedno prirodnog kvalitetnog krilnog igrača - perišića - a u sredini često ostanu dvojica koji budu nadbrojani i samim time nemoćni da neke prilike stvaraju. Također tu žrtvujemo i najkreativnije igrače
Citiraj:
Autor Guls
Tesko je razviti euforiju danas oko bilo cega. Ljudi su apsolutno nezainteresirani za nogomet, nikakve emocije nema. Bas mi je zao radi toga.
|
Kad je dobar dio karata podijeljen, tj. došli su oni koji inače nebi došli da nije besplatno (i sam kažeš djeca i ostali)