View Single Post
Staro 30.03.2015., 00:24   #287
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Za Mandzu se slazem, on ako nema 2 krila da mu nabace 5 lopti u 16m od kojih ce on zabit jednu-dve nezna sta bi sa sobom, pokazatelj toga je i broj njegovih udaraca na gol u kvalifikacijama dosad ako se nevaram imao je 2 sve zajedno
Nije tu mandžo u problemu. Trebao bi on nekad tu loptu i dobit. Meni se čini kao najveći problem naše repke (uz lijevog beka) je ne stvaranje dovoljno prilika, još tamo negdje od drugog bilićevog mandata do danas - a toliki playmakeri. Ima tu svega - mislim najviše do trenera nedoraslih zadatku, fulana taktika, slab rad na akcijama?, kriva formacija i sl. Recimo stalno se forsiraju ta krila i napadači na iste (ola) kad imamo samo jedno prirodnog kvalitetnog krilnog igrača - perišića - a u sredini često ostanu dvojica koji budu nadbrojani i samim time nemoćni da neke prilike stvaraju. Također tu žrtvujemo i najkreativnije igrače

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Tesko je razviti euforiju danas oko bilo cega. Ljudi su apsolutno nezainteresirani za nogomet, nikakve emocije nema. Bas mi je zao radi toga.
Kad je dobar dio karata podijeljen, tj. došli su oni koji inače nebi došli da nije besplatno (i sam kažeš djeca i ostali)
Manuel Calavera je offline