View Single Post
Staro 29.03.2015., 17:07   #277
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ne, baš suprotno. Drago mi je da to napokon javno kaže, ali smeta me što se to zna, a ništa se ne radi po tom pitanju.

Otkad se Pranjića gura kao beka? Još od Bilića... Ćorluka i Srna se i dalje forsiraju u postavu iako nemaju što raditi više...
Sve se to zna već odavno, a sad je Kovač revolucionarno ustvrdio da nešto ne valja.

No shit, Sherlock. Ajd da vidimo hoćemo li i u sljedećoj tekmi imati duet paraplegičara (tj. samo zbunjenog Vidu) u obrani, koji će izluđivati Schildenfelda, s Pranjićem koji pokriva cijeli teren i Perišićem koji odrađuje svojih par metara naprijed i natrag.
Ako će biti ista priča, onda je jasno da je Kovač slijep ko šišmiš.
Iako se donekle slazem s tobom, malo i pretjerujes.
Pranjic je rupa, to svi znaju. Osim izbornika, i to bilo kojeg. Jer je prakticki kod svih igrao. Osim kod Stimca.

Za forsiranje Srne se takodjer slazem. Nadodao bih jos tu Olica, ali i Mandzukica. Mandzo igra do kraja, islo ga ili ne islo (uglavnom ovo drugo). Ne daje se prilika zamjenama.

Sto se tice Perisica, apsolutno se ne slazem s tobom. Prvo, mi 'pravih' krila ni nemamo. Osim Perisica. Koji je inace odlican, ali jbg, lik je dugo bio ozljedjen i opcenito je sklon ozljedama. Koga bi ti stavio? Tomescaka?

Pa Olic nam je na drugoj strani, a lik vise nema ni onu svoju brzinu. Tehniku i sve ostale aspekte nogometne igre nikad nije ni imao, i mislim da je za sve nogometne 'strucnjake' (myself included) posve nejasno kako je taj lik napravio tako dobru karijeru. Ali ju je napravio. I mislim da je krajnje vrijeme da ode u zasluzenu mirovinu.
Mileni je offline