Citiraj:
Originally posted by mighty
Gabre ja bih te lijepo zamolio da ne sereš previše jer se vidi da se speedy kuži u ove stvari usudio bih se reći bolje od većine nas, a mislim da si i ti u toj većini. ak imaš kakav savjet dat daj, a ako ne...
|
a ja tebe lijepo molim da ne govoriš da NE SEREM, jer je to vrijeđanje.
jer uredno serem ujutro na zahodu, a ne ovdje..
priče o autu su jako nezahvalne, jer svatko ima svoga favorita, netko ima više iskustva, netko manje, netko se drži jedne marke automobila kao pijan plota, a netko mijenja svaka 3 mjeseca..
Novi automobili su svi podjednako kvalitetni, nijedan ne iskače.
Zašto?
pa jedni imaju kvalitetnije motore(ako se može t netko baš posebno izdvojiti), drugi imaju bolje materijale u unutrašnjosti, treći imaju obadvoje, ali nemaju nešto treće... trebam li nastaviti?
Astra karavanka sa dizel motorom, koja će se koristiti godinu-dvije? go for it, why not?
sebe svrstavam u ljude koji malo više imaju iskustva u automobilima, ako ništa vozio sam preko 30-40 modela.. neke sat vremena, neke dan dva, a neke godinama..
Prijatelj mi je radio u Mazdi, i iz nekih razloga prešao u Toyotu, i kaže da pojedini modeli imaju toliko problema, da ih se može nazvato -lošima-
po njemu je Mazda bolji auto..
Iako moje iskustvo i moga prijatelja (vlasnika nove Mazde 6, full oprema), nije baš najljepše...
mijenjana prednja desna vilica, nosač motora... na auto od 10k km...
a on vozi normalno....