Tema: Iskon
View Single Post
Staro 28.03.2015., 14:25   #2153
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ja sam noćas ostavio Iskonov menadžment uključen i povukao je V1.00(AAUN.1)b2_20150324. Ovaj FW prikazuje status linije ali ne donosi ništa novo niti popravlja nešto.

Router se ne vraća na tvorničke vrijednosti i ostaje nam stari administratorski račun ali sa "standardnim" se više ne može dobiti administratorski, o tome valjda hardtoget govori.
Dapače i dalje je bug da svijetle obje LED lampice telefona (iako se koristi samo jedan telefon na portu 1). Također, sučelje ga vidi krivo kao Port 2.
Log je sada prepun s Debuga, Notice, Warn-ova i raznih stvari koje su prije bile na minimumu, paketi se često moraju ponavljati. http://i.imgur.com/YQQu7K0.png
U logu se često dogodi greška s prikazom vremena nastanka eventa.
Također, ne znam je li to utemeljeno ili ne ali čini mi se da se stranice možda sporije učitavaju, a na fotelji gdje sam na mobitelu prije imao ping 11ms i max 19Mbps sada imam ping 18ms i max 15mbps, sada se puno drastičnije osjeti smanjenje brzine na većoj udaljenosti i laptop sada ima 6mbps max u kuhinji.
Tako da nova verzija fw-a vam ništa ne donosi (osim puno lošeg) i preporučam svima koji mogu da ostanu na staroj.

Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 28.03.2015. u 14:32.
Ag008 je offline   Reply With Quote