View Single Post
Staro 25.12.2002., 23:13   #12
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
to da su nepristojni i sl stoji...ali stavite se u njihovu kozu..najbolji primjer vam je moj posjet kingu da kupim cd-e prije dva dana..

stanem ja u red iza tipa i njegova dva klinca..naime kupuju oni komp a imaju na papiru sto ih otrpilike zanima (slozio neki tip)..i gnjave prodavacicu vise od 90 min...ja sam bio samo 40 ali zaq mog stajanje je tip odlucio se za dvd,cd rw,tipkovnicu,kuciste i monitor...u 40minuta..onda je dosao Joso koji se nije pokazao bas prepristojan nego djelomicno i bahat...onako pristojno podjebava...a tipa ne znam uzivo ali moji bivsi poslodavci su kupili 30 kompova od njega i nisu se nikad zalili na pristojnost nego ga hvalili...

Ve-mil ima uzasnih prodavaca (a i sistem placanja je ocajan) ,Autronic ima babuskaru na telefonu i dva tipa koji su super na salteru..a i serviser im je zakon...ja sam se derao iz petnih zila na njega 10 minuta a ispalo je da sam ja kriv a ne oni..lijepo sam se ispricao a tip se nije nimalo naljutio nego smo jos i nes popricali ...

u zagria mogu pohvaliti jednog od prodavaca koji mi se fakat cini super i zahebava se.ovi u kvarku su me u sklasitu pak 15 minuta gledali i prolazili ko pokraj spankog sela/grovlja cega vec...info-gamu izbjegavam a i nemaju nis kaj me imalo zanima..

osim tih par velikih svi ovi mali tipa telebit i sl nabavlkjaju od njih i prodaju to isto po nes skupljim cijenama..tak da se to i ne isplati.

ja sam sa HgSpotom imao dosta problema ali kako znam koliko posla imaju tvrdim da imaju premalo gresaka...a problem je sto necete cuti kad nekome sve radi kako treba nego kad nes nije u redu..
msvrtan je offline   Reply With Quote