View Single Post
Staro 28.03.2015., 11:54   #2043
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Pa mogli bi poceti od definicije bijele boje. Dao bih se okladiti da je ono sto smatras pod cistom bijelom hladnije od 6500K. Dell je uvijek koristio iste LG IPS panele kao i svi drugi i razlike po tom pitanju od konkurencije nije bilo. No ovo sve je vec doduse za drugu temu.
Naravno, sve ovisi od osobe do osobe. Ali evo ti primjer, 2 x Dell u2711 ako se ne varam. Iste kupili za 2 graficara. Jedan je uzasan, bas radi tog famoznog zutila. Drugi je jedini Dell starije generacije koji mi se svidio.

Naravno, ovog drugog smo vracali i mijenjali tocno 2 puta. Nemam problema sa vracanjem jer uzimamo inace dosta opreme, pa nam tu stvarno izadju u susret. Na kraju za drugi monitor odustali od Della i uzeli konkurenciju.

Sad, ako novi Dellovi monitori imaju bijelu hladniju od 6500k, a ja to volim, onda to iskreno ni ne shvacam, niti znam. Jer graficar nisam, niti se u taj dio iskreno pretjerano razumijem. Ali znam da mojim kolegama to zutilo nikako nije leglo, dok ovaj moj pojam bijele odlicno lezi.

U svakom slucaju, odosmo u debeli offtopic, pa ono...
Mileni je offline   Reply With Quote