View Single Post
Staro 28.03.2015., 08:55   #3764
Domagoj X
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Imam bnet na dvije adrese. Na jednoj je prošireni tv paket i telefon, a na drugoj osnovni TV i internet. Na prvoj sam imao prije i HD paket tako da mi je ostao i HD prijemnik. Uzeo sam taj HD prijemnik i koristim ga na drugoj adresi gdje je samo osnovni paket ali naravno da se sa prijemnikom vide i digitalni programi. Vec mjesecima mi se događaju problemi sa zvukom. Neko vrijeme radi sve normalno a onda odjednom zvuk nestane i čuje se nešto slično onom zvuku kakav je bio na starim telefonima sa analognim biranjem kad stisnes/okrenes broj pa se čuje otkucavanje. I to se tako čuje bez prekida. Kad iskljucim pa ponovno uključim prijemnik, neko vrijeme je opet sve u redu. Događalo mi se to i na prvoj adresi ali vrlo rijetko, možda jednom u par mjeseci. Ali ovdje je svakodnevna pojava. Ignoriram problem jer prebacim na analogni kanal, pa me muci jedino sto je slika losa. Jel bi znao netko u čem je problem? Nisam zvao korisničku jer ionako na toj adresi nemam prošireni paket pa sumnjam da ce poslati servisera. Razmišljao sam već uzeti i na ovoj adresi HD paket, ali ako je do mreže onda sumnjam da bi mi pomoglo.
Domagoj X je offline   Reply With Quote