View Single Post
Staro 28.03.2015., 00:58   #9
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ajd........ ja stvarno nisam se bavio sa time jer mi je u naravi da gledam funkcionalnost na ustrb vizualnog. kada sam prvi put ispunio kako treba europass, sorry, ali je meni to vrlo dobro s obje strane, i poslodavca koji moze sve dobiti ispunjeno po formi i s strane onoga koji predaje.

plus sto sam se dodatno sada bas sjetio frenda koji je prije par godina izgubio pun k upravo na izradu fensi smensi CV-a. i da, izgledalo to na papiru dobro, potjerao on to kroz i nekakvu interativu na kompu pa slajdovi idu gore-dolje, piksle marmelade...........

ne znam. meni je iskreno (ali ovo stvarno ti kazem iskreno) na neki nacin preseravanje sa uber fensi ono, zivotopisom. ako jest ovako kako tvrdis, da odredene firme upravo "se vesele i zahtjevaju" takve UBER cv-e, zasto smatras da je to u redu, da je to pravilo? da je to na neki nacin ispravno?

i evo, sada sam otvorio svoj europass (kojeg bi trebalo nadopuniti, ali ajd), to nepregledno? ne valja? bolja forma napravljena u notepadu od ovoga?

svasta, opet sorry, ali mislim da si u nekom drugacijem svijetu od onoga na sto sam ja naviknup - sto jednostavnije : sto krace : sto bolje : sto brze.

slobodno pogadam, neki oblik menadzmenta, ekonomija, pravo? nikako nekakav matematicki smjer, elektrotehnika, informatika?

Burko je offline   Reply With Quote