View Single Post
Staro 27.03.2015., 23:35   #2035
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Ovaj dell 2515 je za mene onak na prvu loptu prilično razočaranje. Plašio sam se bleddinga i toga stvarno nema, možda se zanemarivo ističe kao svijetliji dio gornji lijevi kut. Također panel je zadovoljavajuće brzine što sam mogao zaključiti prilikom igranja igre fifa 15 na ps4, tj slika se vidljivo zamućuje jedino kada se lopta ispucava preko cijelog terena.
Ono što je stvarno loše je kontrast. Na Tft centralu su inače baš kontrast nahvalili,a ja se samo mogu pitati šta bi tim ljudima.
Imam osjećaj (loš) kao da gledam u neki ekran na laptopu. Slika je presvijetla što god da napravio u postavkama. Također boje su blijedunjave i djeluju spaljeno baš zbog tog slabog kontrasta. Imao sam prije monitor od lg-a ips235v i činio mi se tu bolji prilično. Također tv lg 26lv5500 bolje isto tako.
Usporedbu sa crt-om ovdje neću komentirati,ali sve ono što sam pisao ranije o tome vrijedi i ovdje,samo podebljano i velikim slovima.
Na samu izvedbu nemam nikakvog prigovora, dečki u dell-u su odradili profesionalno te napravili funkcionalan i lijep monitor. Čak ni one senzorske tipke nisu toliko iritantne koliko se pisalo. Međutim sve to je slaba utjeha
Jel monitor stvarno takav ili ja jednostavno očekujem previše od lcd tehnologije, vrijeme će pokazati i dojmovi kad se malo slegnu možda se i poboljšaju, vidjećemo.
Deklasirajuće, za sada

Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 06.06.2021. u 22:32.
darkijas je offline   Reply With Quote