Moja situacija je ova: kupio sam Intel Xeon X5460 ..3.16Ghz , Quad-Core, FSB 1333MHz , L2 cache 12MB i platio sam ga 220kn preko interneta (srećković sam) . Kupio sam i 3 adaptera sa Njuskala s time da sam 2 pokidao i taj 1 sam dobro postavio, odrezao sam one komadice plastike sto smetaju na LGA775 i sve napravio super... kupio sam hladnjak Gemin II najbolji hladnjak ikad , u kompu mi 10 stupnjeva... Problem sto kad sam upalio komp iznevjerio sam se kad sam vidio crnu sliku , nit je usao do biosa ili bilo cega , napajanje radi , graficka i sve ostalo radi. Resetirao sam bios pomocu jumpera i cmos baterije ali ne pomaze... maticna mi Fujitsu Siemens Scenic E620 , chipset i915G , velika vjerojatnost da mi maticna ne prihvaca taj procesor tj. Chipset mi ne prihvaca. Pomagajte sta da radim i kako cu dalje... jel ima ko od vas neku Asus maticnu cuo sam da moze oc na njima i da pasu xeoni na njih. Eh da ova moja je kanta ne moze ni oc na njoj nit ista, a Fujitsu support je propao toliko da kad hocu skinuti bios update za maticnu kaze da nema supporta za moju maticnu hahahah toliko o Fujitsu Siemens.