Tema: Iskon
View Single Post
Staro 27.03.2015., 15:41   #2150
toshiro
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Froxie24 Pregled postova
Pazi ovo. Zyxel ruter stoji upaljen iako još nisam spojen na Iskon pa trenutno na liniju je još spojen t-komov sx763.

Znaći ruter na prazno radi spojen printer na njegov usb te komp na LAN i laptop preko wifi-a.
Isad pratim ja njega danas kako se ponaša, dali se pregrijava i sl. tako da znam reklamirati na vrijeme.
Odjednom se ugasio wifi i LAN i svijetli samo Power te nakon par sekundi zatreperi, skužim ja da se on sam resetirao i kad blinka radi samoprovjeru. Kad je završio sve ponovo se popalilo i radi normalno.
Sad mene zanima jeli tko našao u naprednim opcijama da ima nešto da se isključi to resetiranje ili je to baš čisti hardware posao da firmware ne utjeće na taj reset...

EDIT: taman pošaljem tekst i pogledam na ruter kad se ponovo resetirao, to je 2 put u 5 min. Moram ga sa pratiti to jucer nije bilo tako...
Meni se znao sam resetirati svakih 3-4 dana, sa novim firmware-om to se više ne događa. Barem ne meni.

Inače zadnji put se zblesao WIFI u nedjelju. Zanimljivo kako mi je frend isto na iskonu na istoj centrali i njemu se u nedjelju zablesirao. Ne bi me čudilo da oni još vrše neka podešavanja po centralama.

Od tada radi bez ikakvih smetnji. Veza traje 24h.
toshiro je offline   Reply With Quote