View Single Post
Staro 27.03.2015., 11:53   #24
Osta
Premium
Moj komp

Osta's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Igra je savršenstvo koje sam čekao od doba Baldur's Gate-a. Priča je odlična, likovi super napravljeni, muzika kao iz Baldura, kombat je kao 4th edition Dnd, sve stvari koje su bile prije dobre su sada rafinirane, UI je konačno fakin jednostavan, inuativan i prilagođen mišu. Čak su i rafinirali onaj zamak iz Baldura. Grafa je 2d crtana kroz 3d render u likovima i izgleda neusporedivo bolje nego u Wastelandu. Questovi su dobri, nema fetch questova i fillera kao u Biowareovim idiotarijama.

Jedino što meni osobno fali su neki epic itemi ( sve ide kroz enchant sustav ), malo bolji pathfinding i barem rudimentalan AI partija da baš ne moram sve sam klikati.

Po meni def. kandidat za RPG godine, ali garant neće ništa dobiti radi klinaca odraslih na dragon age i mass effect pizdarijama. Da me Garro nije par puta podsjetio da radim sutra i da je petak, vjerojatno ne bi ni na posao otišao.

Igra je inače dobro pogođena kaj se težine tiče, a za sucidne su čak i Iron Mode stavili. Igram na normalu i dobrano se zna zaginut.

Zadnje izmijenjeno od: Osta. 27.03.2015. u 11:58.
Osta je offline   Reply With Quote