View Single Post
Staro 27.03.2015., 11:18   #3754
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ma kod mene je pola naselja pod B.net-om, mi smo davno imali u jedan kabelski sistem (ZAS) spojeno cca 20 zgrada koje su prije vise od 10 godina presle pod "Adriatic cabel" koji je poslje fuzioniran zajedno sa DCM-om postao B.net, tako da je vecina stanara pod B.net-om, u prvo vrijeme su koristili nase kabele u ZAS-u a kasnije povukli nove kabele preko kanalica do svakog korisnika, tako da je moguce da nas ima previse i da previse opterecujemo mrezu.
Ako je tako onda bi trebali biti posteni i prije potpisivanja ugovora otvoreno reci nemozemo vam isporuciti ispravne HD programe zbog toga i toga, nego kad napravis ugovor i oni spoje te HD programe imas probleme sa tim zamrzavanjem i zastajkivanjem slike koja mene iritira.
Ako misle nuditi te HD pakete pa moraju onda poboljsati-srediti taj razvod-mrezu kroz naselje, pa jednog dana cemo valjda preci totalno na HD programe valjda, pa kako ce to onda izgledati na fals mrezi.

A i dalje se pitam sta je sa onom teorijom o 4G i LTE mrezi za mobitele, dali ona lose utjece na B.net-ove HD pakete, jer su po frekvenciji navodno tu negdje, a sto je jos gore antena VIP-a nalazi se na mojoj zgradi.

Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 27.03.2015. u 11:24.
Cilim je offline   Reply With Quote